Moi drodzy mam pewien niewielki ale zawsze problem.
Otóş w mojej Deauville 650 mam oryginalne manetki ktĂłre niestety do moich rÄ k sÄ zbyt maĹe, tj. ich Ĺrednica jest zbyt maĹa. Problem polega na tym, Ĺźe parÄ lat temu poĹamaĹem na nartach kciuki i teraz odczuwam tego spore konsekwencje, gdyĹź po przejechaniu np. 200 km odmawiajÄ mi posĹuszeĹstwa. Odczuwam wraĹźanie, Ĺźe kierownice trzymam niekomfortowo.
Tutaj pytanie do Was. Czy ktoĹ z Was montowaĹ manetki o wiÄkszej Ĺrednicy, grubsze? Czy taki wogĂłle istniejÄ ?
nie wiem jak jest w deauville ale we wszystkich motongach jakie mialem nie bylo problemu ze zmiana manetek, wazna byla srednica kierownicy, najczesciej jest 22mm albo tzw calowa czyli ok 25 mm. WybĂłr manetek w kazdym sklepie moto jest duzy, gorzej ze te grubsze czesto sa dedykowane do chopperow i "kapiÄ " chromem ale pewnie i czarne tez da sie wyszukac.
grzegrzol Pomógł: 7 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 396 Skąd: LONDON
Wysłany: Czw Lis 01, 2012 13:27
MoĹźesz jeszcze pomyĹleÄ o podgrzewanych nakĹadkach na manetki. Do najtaĹszych nie naleĹźÄ ale sÄ Ĺatwe w montaĹźu i zwiÄkszÄ Ĺrednice manetki:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum