Panowie, macie jakiĹ pomysĹ gdzie przezimowaÄ HondÄ ?
A moĹźe ktoĹ z Was podnajmie kawaĹek jakiegoĹ kÄ ta ? dogadamy siÄ
PĂłki co mam chwilowo garaĹź podziemny, ale ani to bezpieczne, ani wĹasne a zima za pasem...
Pomógł: 6 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 342 Skąd: Wrocław
Wysłany: Czw Wrz 06, 2012 00:07
No wĹaĹnie nie mam takiiego miejsca.
Na zimowe miesiace zawsze wywoze Reverke poza wroclaw.
Ale jezeli znajdzie sie jakies miejsce - moze na kilka sprzetow to pomysle nad pozostawieniem jej we wro - zawsze pogrzebaÄ moĹźna przy sprzecie i sie spotkaÄ w celu na ten przyklad przetworĂłw ze spiĹźarni spoĹźycia - pysznÄ malinowke nastawiĹem
Ĺukasz
Otóş to.
Ja bardzo nie chce wywoziÄ Devilka za miasto, wiÄc ostro szukam jakiegoĹ ciepĹego kÄ ta na zimÄ. W sobotÄ rozmawiam z jednym goĹciem, ktĂłry moĹźe wynajmie garaĹź na zimÄ, zobaczÄ czego sie dowiem, jakie sÄ warunki i dam znaÄ jesli jestes zainteresowany Ĺukasz.
MoĹźe jakiĹ szybki spocik przy okazji lub wieczorem w celach zapoznawczych ?
no wĹaĹnie w kilku musicie siÄ zgadaÄ i wynajÄ Ä wspĂłlnie jakiĹ garaĹź na zimÄ - ja chyba miaĹbym kumpla zainteresowanego takÄ opcjÄ bo teĹź nie ma gdzie zimowaÄ swojej CB500...
_________________ BMW R1100S
Honda Bros 400
Monet&Goyon 500 Sport
Z mojej strony juz sprawa nieaktualna, znalazlem kÄ cik u kuzyna w komĂłrce.
Niestety nie ma miejsca na wiÄcej moto bylem, widzialem... :/ ale jest duzo ogloszeĹ na Tablica.pl, rzuÄcie okiem !
CzeĹÄ Panowie,
u mnie miejsce na jeden sprzÄt by siÄ znalazĹo. GaraĹź murowany na ul. Nasypowej (tuĹź przy Arkadach).
W tej chwili sÄ tam dwa sprzÄty, jest jeszcze trzeci wynajmujÄ cy, ale na chwilÄ obecnÄ nie ma sprzÄtu.
Pzdr!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum