moĹźe mnie nie zjedzÄ Ĺźe zakĹadam temat ale dla mnie to bardzo istotna sprawa i trochÄ nie wiem co zrobiÄ....
w zwiÄ zku z tym Ĺźe jednak moje NTV jeszcze teraz nie zostaĹo sprzedane ( kupujÄ cy zaliczkÄ zostawiĹ ale po utracie pracy boi siÄ wydawaÄ kasÄ ) moto ma u mnie zimÄ i pewnie trochÄ przyszĹego sezonu zanim siÄ sprzeda, zima dobra rzecz do picowania a Ĺźe warunki sÄ to czemu nie Oryginalny kolor byĹ czerwony a Ĺźe byĹ strasznie porysowany itp po zakupie polakierowaĹem jÄ na obecny tyle ze nie wyszedĹ taki jakbym chciaĹ i jaki miaĹem w gĹowie od poczÄ tku mnie wkurzaĹ no i wĹaĹnie teraz przez zimÄ zmieniÄ kolor tylko czy lakierowaÄ na oryginalny czerwony ( ktĂłry do koĹca na NTV mi siÄ nie podba ) czy moĹźe olaÄ orginaĹ i daÄ taki jaki mi siÄ najbardziej podoba ( czarny metalik )...
ProszÄ o jakieĹ rady i spostrzeĹźenia
_________________ BMW R1100S
Honda Bros 400
Monet&Goyon 500 Sport
Pomógł: 6 razy Wiek: 37 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 342 Skąd: Wrocław
Wysłany: Czw Paź 11, 2012 12:29
Ja jestem zdania, ze NTV jest juz sprzetem klasycznym. Sprzetom klasycznym naleĹźy sie kolor oryginalny. Czerwony na ntvaĹce prezentuje sie Ĺadnie przecieĹź, a do tego jest to najszybszy kolor.
JeĹźeli chodzi o szczegĂłĹy techniczne, to Ĺźeby zrobiÄ to dobrze potrzeba troche pracy i inwestycji. JeĹźeli nie jesteĹ z zawodu/ zamiĹowania lakiernikiem, to efekt moĹźe byÄ róşny, faktycznie. Ale jeĹli masz warunki - warto postaraÄ siÄ i naĹoĹźyÄ lakier z palety hondy.
pozdro Ĺukasz
kolor bÄdzie napewno z palety Hondy - warunki sÄ ...
A Ĺźe czerwone sÄ szybsze to wiem....pozaym czerwony to mĂłj ulubiony kolor ale na NTV...nie koniecznie, ale dziÄki za wyraĹźenie zdania - wezmÄ je pod uwagÄ
Honda Bros 400
Monet&Goyon 500 Sport
Pomógł: 10 razy Dołączył: 19 Maj 2012 Posty: 739 Skąd: Białystok
Wysłany: Czw Paź 11, 2012 20:30
OpĹaca Ci siÄ wydawaÄ kasÄ na malowanie jeĹli zaraz sprzedasz motocykl? PrzecieĹź jak sprzedasz to nie bÄdziesz jej nawet widziaĹ, wiÄc po co wyrzucaÄ kasÄ w bĹoto
Jak masz jeszcze w perspektywie niÄ polataÄ w nastÄpnym sezonie to maluj na czarny metalik bardzo dobry wybĂłr! ZaĹ jeĹźeli jest sprawa sprzedaĹźy juĹź ugrana i jest to kwestia czasu to daruj sobie malowanie - szkoda twoich talarĂłw
Drodzy koledzy...tu nie chodzi o kase...place tylko za lakier a moj czas,to moj zimowy czas mam dostep za free do komory wiec korzystam ile sie da pozatym...po nowym roku dopiero bede wystawial a watpie abym raz dwa sprzedal bo z ceny nie zejde tylko.po to aby sprzedac bo moto jest ogarniete w 100% i nikt do niczego nie bedxie mogl sie czepic...
Honda Bros 400
Monet&Goyon 500 Sport
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum