Pomógł: 10 razy Dołączył: 19 Maj 2012 Posty: 739 Skąd: Białystok
Wysłany: Czw Gru 27, 2012 20:42
W necie znalazĹem na jakimĹ forum goĹcia, ktĂłry podniĂłsĹ tyĹ przez wygiÄcie do gĂłry stelaĹźa na wysokoĹci kanapy. Srednio to wyglÄ daĹo moim zdaniem. Jak juĹź to prĂłbowaĹbym dopasowaÄ caĹy zadupek od innego moto.
i wyszĹa hybryda, ktĂłra bardzo mnie zadowala... DodaĹem od siebie jeszcze chromowane kubki zegarĂłw i lusterka w kierownicÄ(ktĂłre de facto posiadam przy swoim motongu i jestem z nich bardzo zadowolony). BTW drugi motong to Moto Guzzi Breva.
Pomógł: 23 razy Wiek: 48 Dołączył: 15 Gru 2010 Posty: 1437 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw Lut 07, 2013 19:52
DziaĹaÄ Panowie bo zima siÄ zaraz skoĹczy
pikonrad Pomógł: 3 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 410 Skąd: Toruń
Wysłany: Czw Lut 07, 2013 20:46
Cóş ja chyba jako jedyne co mi siÄ zimÄ uda zrobiÄ, to odebraÄ dowĂłd rejestracyjny zatrzymany dwa dni po wygaĹniÄciu badaĹ. JakaĹ paranoja, na badaniach goĹÄ sprawdziĹ mi tylko numery ramy.
Pomógł: 10 razy Dołączył: 19 Maj 2012 Posty: 739 Skąd: Białystok
Wysłany: Czw Lut 07, 2013 20:56
U mnie problem w tym, Ĺźe mam Wingracka, wiÄc jakaĹ powaĹźna zmiana nie wchodzi w grÄ Chyba Ĺźe po wakacjach stwierdzÄ, Ĺźe na dalekie podróşe wolÄ jednak samochĂłd, to pozbÄdÄ siÄ gratĂłw do turystyki i przerobiÄ dupkÄ na bardziej nowoczesnÄ i zadziornÄ .
DokĹadanie u mnie to samo. Gdybym drugie moto miaĹ, teĹź bym kombinowaĹ. W tej sytuacji za bardzo sprawy nie chcÄ ruszaÄ. Czasu brakuje Ĺźeby na forum regularnie zaglÄ daÄ, a operacja tego typu-nie w tym momencie. GaraĹź blaszak-bez prÄ du i ogrzewania. Jedynie wyĹoĹźenie grubym styropianem lekko uratowaĹo sprawÄ, ale to nadal nie sÄ warunki na zimowe prace nad maszynÄ ... PozostajÄ drobne sprawy, ktĂłre mogÄ zrobiÄ w domu wymontowujÄ c coĹ z motonga.
OdgrzejÄ
JakiĹ czas temu natknÄ Ĺem siÄ na twojÄ hybrydÄ Hondy z Gutkiem ktĂłra bardzo to mi sie podoba
Jednak oglÄ daĹem, oglÄ daĹem i coĹ mi tam nie tak byĹo i pozwoliĹem sobie zrobic swojÄ wersjÄ, niznacznie róşniÄ cÄ siÄ od oryginaĹu
abrekenezar - mam nadziejÄ Ĺźe nie pogniewasz siÄ za przywĹaszczenie twojego zdjÄcia.
[ Dodano: PiÄ Wrz 20, 2013 20:11 ]
PoniewaĹź mam takÄ zabiedzonÄ NTV z ktĂłrÄ nic nie zdÄ ĹźyĹem w tym roku zrobiÄ, a zima idzie no to sobie wyszukaĹem zajÄcie.
Torba, nie ma problema. ZdjÄcia bierzta ile chceta. Jakie ono tam moje? Ale wkleiĹeĹ to samo zdjÄcie, czy coĹ tam siÄ zmieniĹo? Bo za diabĹa nic nie widzÄ...
Pomógł: 1 raz Wiek: 36 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 450 Skąd: Kotlin
Wysłany: Pon Mar 10, 2014 13:39
Mi siÄ marzy popracowaÄ nad wyglÄ dem oraz pozycjÄ , Ĺźeby byĹa bardziej wyprostowana, a nogi mniej podkurczone. Niestety zawsze odkĹadam to na dalszy tor, a potem zapomnÄ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum