Pomógł: 15 razy Wiek: 58 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1802 Skąd: Tarnów
Wysłany: Sob Kwi 04, 2015 13:13
Wszystkim ĹźyczÄ spokojnych i zdrowych ĹwiÄ t, aby potem mieÄ siĹy do nawijania kilometrĂłw
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
Zdrowych, wesoĹych, pogodnych, ciepĹych i radosnych ĹwiÄ t!
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Skoro jeszcze ĹwiÄta to i ja siÄ doĹÄ czam do ĹźyczeĹ, ĹźyczÄ c Wam/nam zdrowia, pogody ducha i na drodze, bezpiecznych podróşy z jajem, kurczaczkĂłw, ale nie na drodze, baranĂłw teĹź, ale tylko w gĂłrach na pastwiskach i lanego poniedziaĹku "na ciepĹo", a w kaĹźdej wolnej chwili np. "polewanego poniedziaĹku". Jednym sĹowem, zdrowia, rozsÄ dku, bezpieczeĹstwa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum