Wysłany: Pią Sie 07, 2015 11:35 Przyczepa campingowa
Witam.Z racji nabycia zajefajnej dziaĹki na mazurach,szukam przyczepy campingowej lub barakowozu ,generalnie czegoĹ w czym moĹźna mieszkaÄ latem do 5tys
Jak by ktoĹ, coĹ ,sĹyszaĹ ,miaĹ,chciaĹ siÄ pozbyÄ to chÄtnie. tel 502-467-979
Pomógł: 15 razy Wiek: 58 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1802 Skąd: Tarnów
Wysłany: Sob Sie 08, 2015 12:24
GhoustDragon, dobrze radzi. CoĹ w stylu altany-budynku gospodarczego na wbetonowanych kotwach. BÄdzie to Ĺadne i praktyczne......
PrzemyĹl taki wariant, bo jak Ci juĹź dwĂłch mĂłwi to samo, to coĹ w tym jest
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
ZasadnoĹÄ kupowania zarejestrowanej przyczepy jest wtedy , gdy zamierzasz niÄ podróşowaÄ . JeĹli chcesz postawiÄ na dziaĹce koniecznie coĹ co nie jest na staĹe zwiÄ zane z gruntem to poszukaj duĹźej przyczepy ( lata 70 - 80 ) bez papierĂłw .
Tylko jak jej nie bÄdziesz pilnowaĹ np. zimÄ to licz siÄ z amatorami cudzej wĹasnoĹci . Detale do przyczep sÄ doĹÄ drogie - uwierz - a szyby przekraczajÄ czasami wartoĹÄ zakupionej przyczepy .
decydujÄ c siÄ na zakup starej uĹźywanej przyczepy campingowej zwracaj uwagÄ na skorupÄ - musi byÄ caĹa, nieposkrÄcana, bez ĹladĂłw silikonu, Ĺźywicy czy innego badziewia, meble i wykĹadzinÄ w Ĺrodku moĹźesz wymieniÄ umyÄ . Skorupa naprawiana to wiÄkszy problem niĹź wyglÄ da z zewnÄ trz, wiem co piszÄ siedze w turystyce campingowej ponad 30-ci lat.
takie "budy" omijaj szerokim Ĺukiem, pozdrawiam
Wysłany: Sro Sie 12, 2015 12:29
Szukam przyczepy najlepiej z kibelkiem i prysznicem lub barakowoz do remontu.DziÄki za sugestie w sprawie staroci z ciekawym dachem.adamg24 to masz bojowe zadanie znaleĹşÄ mi fajna przyczepÄ do5tys.
>>>>zaleszniak<<<<<
pracujÄ na campingu i czÄsto ktoĹ coĹ sprzedaje, ale w tym roku jestem (pisaĹem juĹź o moim wypadku na tym forum) na wĂłzku czasami chodzÄ c o kulach przez to wyĹÄ czyĹÄm siÄ z tego co siÄ teraz dzieje.... byĹ okres, Ĺźe za free pozbyliĹmy siÄ sami wĹasnych i to takich solidnych , ale to juĹź byĹo...gdyby jednak coĹ mi wpadĹo do ucha we wiadomej sprawie to dam znaÄ...pozd
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum