Pomógł: 25 razy Wiek: 86 Dołączył: 20 Sie 2013 Posty: 911 Skąd: Gm. wiej. Kołobrzeg
Wysłany: Sob Wrz 05, 2015 12:36
Wiem, Ĺźe takie podnoszenie nie obciÄ ĹźaĹoby krÄgosĹupa. Mam jedynie problem: za co ĹapaÄ rÄkoma /dĹonie/ aby sprzÄt podnosiÄ? DorobiÄ jakieÄ uchwyty jak w tramwaju na rÄce?
_________________ Pozdrowienia dla czytających! Izydor W.
Był Junak M10 z 1964 od 1978.
Teraz /08.2013/ Honda NTV RC 33P
Od września 2023 Rower i "Puszka"
Ja podnosiĹem czarnÄ po glebie za kierownicÄ i rÄ czkÄ dla pasaĹźera. UdaĹo mi siÄ przodem, ze zĹamanym obojczykiem.. Cóş ta adrenalina robi z czĹowieka
Ja podnosiĹem czarnÄ po glebie za kierownicÄ i rÄ czkÄ dla pasaĹźera. UdaĹo mi siÄ przodem, ze zĹamanym obojczykiem.. Cóş ta adrenalina robi z czĹowieka
Toma da siÄ podnieĹÄ z obu stron Devi nie raz mi leĹźaĹa i uwierz tak szybko motocykla to ja w Ĺźyciu nie podnosiĹam -raz po szlifie ,raz po prakingĂłwce i obojÄtnie jeĹli leĹźyna lewej stronie to unosisz i nogÄ kosÄ sobie ustawiasz jeĹli na prawej to juĹź bajka bo samo idzie na kucaka i proste plecy oj da siÄ kaĹźdy sprzÄt podnieĹÄ.Ludzie sÄ najlepsi gdy prĂłbujÄ pomĂłc i chwytajÄ za tĹumik ech nawet siÄ czasami nie zdÄ Ĺźy krzyknÄ Ä nie hehehe
_________________ Kobieta jest jak butelka whisky -pusta-nie do przyjęcia.
Pomógł: 23 razy Wiek: 48 Dołączył: 15 Gru 2010 Posty: 1437 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon Wrz 07, 2015 16:41
PrzecieĹź kosÄ siÄ rozkĹada, Ĺźeby byĹo wygodniej po postawieniu do pionu, bo trudno to zrobiÄ po takim heroicznym akcie. Z lewej nie ma problemu, masz jÄ pod nogÄ . Ja nie lubiÄ podnosiÄ moto stojÄ c tyĹem. WolÄ wsunÄ Ä kolano pod bak i wtedy wstaÄ. Mniej mnie krÄgosĹup boli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum