Uffff duĹźa ulga, ale aĹź mnie zmroziĹo jak zobaczyĹem informacjÄ - nagĹĂłwek tematu i pierwszy post.
Trzymam kciuki i ĹźyczÄ szybkiego powrotu do zdrowia.
_________________ Rover, wanderer
Nomad, vagabond
Call me what you will
Bardzo serdecznie dziÄkujÄ wszystkim za ciepĹe myĹli, sĹowa i wsparcie. OczywiĹcie piszÄ to rĂłwnieĹź w imieniu Agnieszki. NaprawdÄ jesteĹcie super ludzie!
CieszÄ siÄ, Ĺźe mogÄ to wszystko napisaÄ samodzielnie i Ĺźe w sumie (jak to mĂłwiÄ ) miaĹem wiÄcej szczÄĹcia niĹź rozumu. ByĹo "grubo", dobrze, Ĺźe wszyscy Ĺźyjemy.
Teraz tylko muszÄ siÄ powoli rozruszaÄ i jeĹli nic siÄ nie pokomplikuje, to z niektĂłrymi z Was zobaczymy siÄ w piÄ tek. Bardzo bym chciaĹ i liczÄ, Ĺźe siÄ uda.
Jeszcze raz gĹÄboki (choÄ sztywny i niezgrabny) ukĹon dla Was.
_________________ Paramedic on board.
Trained to save your ass, not kiss it!
Bardzo serdecznie dziÄkujÄ wszystkim za ciepĹe myĹli, sĹowa i wsparcie. OczywiĹcie piszÄ to rĂłwnieĹź w imieniu Agnieszki. NaprawdÄ jesteĹcie super ludzie!
CieszÄ siÄ, Ĺźe mogÄ to wszystko napisaÄ samodzielnie i Ĺźe w sumie (jak to mĂłwiÄ ) miaĹem wiÄcej szczÄĹcia niĹź rozumu. ByĹo "grubo", dobrze, Ĺźe wszyscy Ĺźyjemy.
Teraz tylko muszÄ siÄ powoli rozruszaÄ i jeĹli nic siÄ nie pokomplikuje, to z niektĂłrymi z Was zobaczymy siÄ w piÄ tek. Bardzo bym chciaĹ i liczÄ, Ĺźe siÄ uda.
Jeszcze raz gĹÄboki (choÄ sztywny i niezgrabny) ukĹon dla Was.
Nie ma sprawy Ĺukaszu, dobrze jest wiedzieÄ Ĺźe ma siÄ kogoĹ w odwecie.
A tak po "starej znajomoĹci" to mam proĹbÄ do Ciebie ...
Ĺukasz... to wszystko drobiazg, z naszej strony to naturalne zachowanie i z pewnoĹciÄ Ty teĹź przeĹźywaĹbyĹ "przygody" innych forumowiczĂłw i chciaĹbyĹ choÄ w ten sposĂłb wyraziÄ swoje wsparcie. NajwaĹźniejsze, Ĺźe jesteĹ caĹy i
Crew707 napisał/a:
CieszÄ siÄ, Ĺźe mogÄ to wszystko napisaÄ samodzielnie
ufff, ĹźyczÄ szybkiego powrotu do peĹnej sprawnoĹci a jak Agnieszka zaaplikuje odpowiedniÄ dawkÄ "specjalnego" eliksiru to bÄdziesz ĹmigaĹ jak ta lala :D
Niby mieszkam blisko, a o takich NEWSACH dowiadujÄ siÄ ostatni i z forum
mogÄ tak Ĺźartobliwie, bo jak widzÄ jest juĹź ok
szybkiego powrotu do peĹnej sprawnoĹci tak fizycznej jak mentalnej, moĹźe kiedyĹ bÄdzie okazja by siÄ poznaÄ
pozdrawiam
_________________ Lepiej być 10 minut za późno niż 25 lat za wcześnie.....
Kilka tygodni nie zaglÄ daĹem na forum, a tu takie rzeczy. Ĺukasz mam nadziejÄ Ĺźe jet juĹź ok, a przynajmniej coraz lepiej. Trzymam za Was wszystkie 4 kciuki (te u nĂłg teĹź )
Super Czekam na kolejne "odcinki" serialu Crew707 na Chorwacji.
_________________ Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem...
Przerwa w jeździe na moto to dobra sprawa, jest czas by zatęsknić... Oby nie za długo...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum