JeĹli trafiĹaby do PL, pewnie przebieg nie byĹby wiÄkszy niĹź 35 tys km.
Ciekawe czy krĂłliki teĹź na sprzedaĹź?
_________________ Prędkość wcale nie zabija, robi to nagłe zatrzymanie.
sankra19 Pomógł: 1 raz Wiek: 44 Dołączył: 01 Sie 2012 Posty: 22 Skąd: TSA
Wysłany: Pon Gru 01, 2014 22:53
I sprzedawca wyeksponowaĹ by informacje o zaledwie dwĂłch wĹaĹcicielach. Z drugiej strony jak na takie uĹźytkowanie i wyspiarski kraj nie jest bardzo skorodowana. Jak dbasz tak masz-nawet przez blisko 300k km.
Takie nastawienie ludu: im mniej tym lepiej. Brat mojej lepszej poĹĂłwki do tej pory mnie przekonuje, Ĺźe przebieg w motocyklu jest najwaĹźniejszy i wiÄcej niĹź 50 tys. km to strach braÄ bo to juĹź zĹom (!) bo silniki w moto duĹźo gorsze niĹź samochodowe.
No to skoro takie typy wyrastajÄ to co siÄ dziwiÄ, Ĺźe cofajÄ na potÄgÄ
Grzech napisał/a:
JeĹli trafiĹaby do PL, pewnie przebieg nie byĹby wiÄkszy niĹź 35 tys km.
W Polsce sprzedajÄ cego szlag by pewnie trafiĹ, bo nikogo nie interesuje, Ĺźe pojazd ma xx lat. Stan jest nie jak z salonu i na pewno chce za duĹźo jak na swĂłj wyglÄ d.. PrzerabiaĹem to jak sprzedawaĹem 16 letni samochĂłd i Pan siÄ przyczepiĹ do rysek na boku i na zderzaku
Rzadko kiedy trafia siÄ taki okaz (w sensie Ĺźe nie krÄcony). I aĹź miĹo siÄ czyta Ĺźe nasze motocykle takie wytrzymaĹe, za synonim niezniszczalnoĹci sporo osĂłb uznaje "cegĹy" czyli BMW K100/K75, kto wie, moĹźe nasza NTV-ka jest niewiele dalej w szeregu
Pomógł: 25 razy Wiek: 86 Dołączył: 20 Sie 2013 Posty: 911 Skąd: Gm. wiej. Kołobrzeg
Wysłany: Czw Gru 04, 2014 22:45
Wprawdzie nie dotyczy to NTV ale jak wystawiĹem swojego Junaka z 1964-go roku kilka lat temu na Allegro /Junak byĹ prawie kompletny fabrycznie -tylko licznik i dĹşwignia zmiany biegĂłw byĹy nie fabryczne/ to zadzwoniĹ do mnie kandydat na kupca i zapytaĹ czy motocykl ma lakier fabryczny.
No moĹźna szukaÄ w prawie 50 letnim motocyklu normalnie uĹźywanym /tego nie kryĹem/ fabrycznego lakieru - wolna wola.
Wydaje mnie siÄ, Ĺźe w NTV-kach moĹźna bez wiÄkszego bĹÄdu przyjmowaÄ iloĹÄ lat razy 4000 -5000 km. BĹÄ d moim zdaniem nie bÄdzie zbyt wielki.
_________________ Pozdrowienia dla czytających! Izydor W.
Był Junak M10 z 1964 od 1978.
Teraz /08.2013/ Honda NTV RC 33P
Od września 2023 Rower i "Puszka"
sankra19 Pomógł: 1 raz Wiek: 44 Dołączył: 01 Sie 2012 Posty: 22 Skąd: TSA
Wysłany: Pon Gru 29, 2014 20:35
Jakby kogoĹ interesowaĹo to sprzedana za drugim podejĹciem za caĹe 256 funtĂłw.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum