Wiek: 41 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 455 Skąd: lubartów/warsiawka
Wysłany: Pon Maj 18, 2015 12:51 Ankieta dla studentki....
Jak ktoĹ ma chwile to moĹźe wypeĹniÄ.
Pytania jak i sama ankieta doĹÄ rzeczowe.
Cytat:
Witajcie !
Mam do was ogromnÄ proĹbÄ, ale nim przejdÄ do rzeczy wyjaĹniÄ kilka kwestii.
Jestem studentkÄ ostatniego roku magisterki na Uniwersytecie WrocĹawskim i postanowiĹam obroniÄ siÄ piszÄ c pracÄ o motocyklistach a dokĹadniej o ich zachowaniach. W zwiÄ zku z tym prowadzÄ internetowÄ ankietÄ i brakuje mi kilku kwestionariuszy. Dla mnie jest to naprawdÄ arcy waĹźne, wiÄc chciaÄ Ĺbym z tego miejsca poprosiÄ WAS - kierowcow i pasaĹźerĂłw - o pomoc i poĹwiÄcenie tych 5 minut na wypeĹnienie formularza. Ze swojej strony gwarantujÄ dozgonnÄ wdziÄcznoĹÄ i mogÄ obiecaÄ, Ĺźe po obronie zrobiÄ osobny temat i wrzucÄ wam wyniki jakie uzyskaĹam w toku swoich badaĹ.
Mam nadziejÄ, Ĺźe zrozumiecie ten desperacki krok, ale mĂłj zasĂłb znajomych motocyklistĂłw powoli siÄ wyczerpuje i muszÄ szukaÄ innej alternatywy.
Z gĂłry dziÄkujÄ kaĹźdemu, kto przyĹÄ czy siÄ do grona ankietowanych.
Pomógł: 25 razy Wiek: 86 Dołączył: 20 Sie 2013 Posty: 911 Skąd: Gm. wiej. Kołobrzeg
Wysłany: Pon Maj 18, 2015 17:25
Ja tylko sobie poczytaĹem z ciekawoĹci !
_________________ Pozdrowienia dla czytających! Izydor W.
Był Junak M10 z 1964 od 1978.
Teraz /08.2013/ Honda NTV RC 33P
Od września 2023 Rower i "Puszka"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum