WyglÄ da Ĺadnie... Za Ĺadnie... Nie jestem specem od RC33 ale mam wraĹźenie jakby boczki i zadupek byĹy lakierowane(kolor "odcina" siÄ w cieniu - drugie zdjÄcie, lewy bok). Niby taki wychuchany, zadbany, "niemiec pĹakaĹ jak do koĹcioĹa tylko latem wyprowadzaĹ z dywanu i jechaĹ jak byĹa pogoda" a Ĺruba od podciĹnienia w przednim kolektorze nie oryginalna... Opony nĂłwki sztuki, a na Ĺrubach na goleni ĹladĂłw po kluczu nie uĹwiadczysz... Nawet jak gumy oryginalne to - stare i po przebiegu +/- 30 kkm powinny byÄ Ĺyse(przynajmniej tyĹ).
_________________ Na mechanice się nie znam, ale chociaż po doradzam.
ja sie nie znam, wyglÄ da Ĺadnie itd, takich motocykli raczej siÄ nie picuje na handel bo prÄ du szkoda, raczej ktoĹ hobbystycznie w garaĹźu pucuje (moja teĹź taka byĹa). Jedyne co mnie zastanawia, to przy tych nowych oponach z tyĹu dowaĹźenie jak do traktora. Nie widziaĹem w moto takiego kloca jeszcze.
Pomógł: 15 razy Wiek: 58 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1802 Skąd: Tarnów
Wysłany: Pon Sie 17, 2015 13:22
granat110, moĹźe do tego moto najbliĹźej nie masz. Ale ja na Twoim miejscu z ciekawoĹci bym pojechaĹ obejrzeÄ na Ĺźywo......
_________________ Oświadczam, że moje opinie są nieprzemyślane i subiektywne. Ponadto w każdej chwili mogę je diametralnie zmienić lub się ich wyprzeć.........
była NTV 650 "93, BMW F650 ST "99, Yamaha FZ6 "04, jest znów NTV 650 "93
SprawdĹş sobie historiÄ uĹźytkownika na allegro (co kupowaĹ), moĹźe Ci coĹ podpowie. 2 motocykle wystawione na allegro - Ĺlicznie przygotowane do sprzedaĹźy - nie zarzut
ps. wpisz sobie w googlach nick sprzedajÄ cego "darkoski123" oraz kliknij wyszukiwanie po grafice ...moĹźe pasjonat
Pomógł: 3 razy Wiek: 35 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 195 Skąd: Gdańsk
Wysłany: Pon Sie 17, 2015 22:09
Sam jeszcze 2 lata temu miaĹem takie czyĹciutkie uszczelki do jakichĹ ~40kkm ale siÄ zaczÄĹo
Brakuje naklejek - koĹo wlewu, kranika i na ogonie o ile wzrok mnie nie myli.
WyglÄ da na prawdÄ kozacko, ja bym sprawdziĹ.
OĹź Ty w Ĺźyciu, ale dopicowany ja po trasie 1500km nie mogÄ ustrojstwa domyÄ a tu takie piÄkne lagi, takie felgi, takie zegary, takie wszystko... Nawet nie patrzÄ c czy byĹ malowany czy nie, ale ten stan "ogĂłlny" jest na prawdÄ fest...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum