Z racji iĹź mam zamiar jak wiÄkszoĹÄ uĹźytkownikĂłw Deauville robiÄ nim dĹugie turystyczne wypady niezbÄdny mi jest duĹźy kufer centralny. Marka w sumie nie ma znaczenia, bylebyĹ solidnie wykonany i nie odczepiaĹ siÄ podczas jazdy jak ma to miejsce w tanich modelach
OczywiĹcie szukam kufra wraz z podstawÄ do zamontowania na moto.
MĂłj jest tani i siÄ nie odczepia podczas jazdy, nawet jak pasaĹźer siÄ opiera o niego. Do solidnoĹci moĹźna siÄ przyczepiÄ, ale speĹnia swoje zadanie i to jest najwaĹźniejsze. Wszystko zaleĹźy ile chcesz przeznaczyÄ kasy na kufer.
Skorpionwr Pomógł: 7 razy Wiek: 65 Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 1935 Skąd: Przasnysz
Wysłany: Sob Lut 14, 2009 19:57
Ja mam oryginaĹ Hondy kupiony w komplecie zmoto. MogÄ stwierdziÄ, Ĺźe tu nie ma moĹźliwoĹci odpiÄcia siÄ kufra. Odczepianie kufra moĹźe nie jest najpraktyczniejsze ale to chyba musi byÄ kompromis jedno lub drugie. Cena oryginaĹu jest niestety bardzo wysoka a pojemnoĹÄ niestety nie najwiÄksza.
Pozdrawiam.
Ente Pomógł: 7 razy Dołączył: 23 Sie 2010 Posty: 195 Skąd: Lüneburg-Niemcy
Wysłany: Sob Lut 14, 2009 20:53
Hallo Perkusja.
Duzy kufer?Prosze bardzo!Mam cos dla Ciebie.47 litrow.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum