Silver
Wysłany: Nie Cze 11, 2017 13:11 Policjanci na nieoznakowanych motocyklach
" na drodze warto zwracaÄ uwagÄ na dwĂłch podobnie ubranych motocyklistĂłw na identycznych motocyklach, wyposaĹźonych w dodatkowe ĹwiatĹa"
wiÄcej informacji
NajczÄĹciej spotykani identycznie ubrani motocykliĹci, na identycznych motocyklach wyposaĹźonych w dodatkowe ĹwiatĹa, to bankowcy/adwokaci/biznesmeni jadÄ cy na swoich nowiuteĹkich BMWR1200GS 😉.
Yhmmm od pomagania to oni sÄ - budĹźetowi paĹstwa, ktĂłre wyda te pieniÄ Ĺźki na kolejny sĹuszny cel np. zakup kolejnych mobilnych urzÄ dzeĹ nagrywajÄ cych.
Z drugiej strony czasami ze zgrozÄ patrzÄ, co wyczyniajÄ cebulaki w Passeratti TDi itp. towarzystwo. SÄ to indywidua, ktĂłre bez bata nad Ĺbem pozdejmowaĹy by nas z drĂłg w przeciÄ gu jednego sezonu, wiÄc moĹźe lepiej, Ĺźe coĹ im nad tym Ĺbem wisi.
A tak B.T.W. - biaĹa NTV + biaĹy kask teĹź dziaĹajÄ .
BiaĹy kask czyni cuda, jeszcze kamizelka z napisem Polska i niech siÄ bojÄ ParÄ razy zdarzyĹo mi siÄ staÄ w tym zestawie w sklepie i ludzie pytali coĹ mnie o policje i jak tam siÄ jeĹşdzi na sĹuĹźbie. W ogĂłle nie zwrĂłcili uwagi co tam dokĹadnie jest napisane
A ja miĹo wspominam spotkanie z miskami na "hulajnogach". Podczas drogi na "Ĺoje" padĹ mi moto, w pierwszej chwili wymyĹliĹem Ĺźe to aku bo siÄ rozpuchĹ. JechaĹo nas 2. StanÄliĹmy z boku i grzebaliĹmy coĹ a tu cichutko doturlaĹo siÄ dwĂłch panĂłw policjantĂłw z pytaniem czy nie pomĂłc. Eskortowali mnie do sklepu gdzie kupiĹem aku, nawet na podwĂłjnej ciÄ gĹej zatrzymali ruch Ĺźebym mĂłgĹ bezpiecznie zjechaÄ do sklepu. TrochÄ miaĹem cykora bo oni doĹÄ mocno odkrÄcali a w moto kolegi ktĂłry jechaĹ ze mnÄ byĹ akcesoryjny mocno wyjÄ cy wydech. MoĹźe to nic ale miĹo siÄ zrobiĹo jak po wszystkim poĹźegnali siÄ jak normalni motocykliĹci, spodziewaĹ by siÄ ktoĹ ??
Pomógł: 3 razy Dołączył: 29 Mar 2011 Posty: 790 Skąd: Szczecin
Wysłany: Wto Cze 20, 2017 16:56
Brawo oni .
lizaczek78, podaj jeszcze lokalizacjÄ, gdzie takie dobre "miĹki" objeĹźdĹźajÄ ?
W zeszĹym roku, zasuwaliĹmy na Ĺoje z MerrSon'em i takĹźe byĹo miĹo. ZatrzymaĹa nas otóş pani "milicjantka", caĹkiem nawet urodziwa, za MĹawÄ (od mojej strony):
- DzieĹ doberek panom. Dokumenty, PZU. Gdzie pÄdzimy?
- Na zlocik... Eeeee, na spotkanie ze znajomymi, tamoj aĹź za Przasnysz.
- W porzÄ deczku. Do Przasnysza droga czysta. SzerokoĹci.
MoĹźna? MoĹźna.
_________________ Nie jedź szybciej niż twój Anioł Stróż potrafi latać...
Pomógł: 25 razy Wiek: 63 Dołączył: 21 Paź 2015 Posty: 758 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro Cze 21, 2017 10:22
MĂłj ostatni romans z "Misiem" miaĹ miejsce ze trzy lata temu i trwaĹ przez jeden listopadowy tydzieĹ.
Przez ten czas byĹem zatrzymywany codziennie w tym samym miejscu, przez tego samego MiĹka. Za kaĹźdym razem sprawdzaĹ mi prawko i nic wiÄcej. SpytaĹem, czy mnie pamiÄta z poprzedniego dnia (wtedy jeĹşdziĹem nietypowym sprzÄtem w kamizelce z nickiem). OdpowiedĹş byĹa fajna - pamiÄta ale musi wyrobiÄ normÄ. I tak zaczÄĹa siÄ nasza wspĂłĹpraca
Przy okazji MiĹkĂłw na moto inkognito; ja ze swojÄ kamerkÄ na lusterku siejÄ tak totalny popĹoch, Ĺźe nie potrzebna kamizelka "Polska"... powinni mi wypĹacaÄ ĹźoĹd za uspokajanie szybkich i gniewnych ))
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum